de partner voor vitaliteit

Wij maken graag contact om samen te werken aan vitaliteit voor werkend Nederland.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-22515443

go-vital

maak nederland vitaal

In ons drukke bestaan willen we fit en vitaal blijven. Belangrijk is om gezond te eten en regelmatig te sporten. Go-Vital helpt je hierbij en gaat zelfs nog een stapje verder. Wij geloven namelijk in de drie-eenheid van lichaam, geest en voeding.

altijd bereikbaar op werkdagen

Heb je vragen, geen probleem! Op werkdagen zijn we altijd per mail info@go-vital.nl en telefonisch op 06-22515443 (bereikbaar van 9:00 tot 17:00). Raadpleeg eerst onze antwoorden op de meest gestelde vragen (FAQ), klik hieronder op de button.

onze contactgegevens

Go-Vital is het platform van BedrijfsFitnessOnline. In zeven jaar tijd zijn wij als onderneming uitgegroeid tot één van de grootste online aanbieders van bedrijfsfitness faciliteiten. We merkten dat het aanbieden van alleen bedrijfsfitness abonnementen niet meer voldeed aan de behoefte van onze klanten en partners. Er is namelijk zoveel meer dan een sportschool abonnement om fit en vitaal te blijven. Met ons Go-Vital platform ondersteunen we in alles wat werkend Nederland fit en vitaal kan houden. Informeer naar de mogelijkheden of maak nu een account aan.

BedrijfsFitnessOnline | Go-Vital
Paalbergweg 2
1105AG Amsterdam

Tel. 06-33082467 of info@go-vital.nl