Vital at
Anytime A.F. Voerendaal B.V.

Sport in een kleinschalige, vriendelijke club die plek biedt voor iedereen!

Ben jij op zoek naar een sportschool in de buurt van Voerendaal? Zoek dan niet verder! Bij Anytime Fitness Voerendaal heb je keuze uit een ruim aanbod van verschillende diensten, krijg jij persoonlijke aandacht en worden doelen behaald. Wil jij graag aan de slag met het verwezenlijken van jouw persoonlijke doelen? Dan past Anytime Fitness zeker bij jou!

Waarom kiezen sporters voor Anytime Fitness?
Anytime Fitness onderscheidt zich door het ruime aanbod van programma’s, de persoonlijke begeleiding en de 24/7-openingstijden die jou de vrijheid bieden te sporten wanneer het jou uitkomt. Wil je gratis kennismaken? Klik op de knop en vraag een gratis 7-dagenpas aan.

PLEZIER
Bij Anytime Fitness is sporten gezellig én voor alle leeftijden. Bij ons sport je in een kleinschalige, vriendelijke club die plek biedt voor iedereen.

PERSOONLIJK
We luisteren naar je en helpen je met het behalen van jouw doelen. Onze handige app en ons uitgebreid begeleidingsprogramma zorgen ervoor dat je verantwoord sport.

GEMAK
Bij Anytime Fitness kun je sporten waar en wanneer jij wil, 24/7 en 365 dagen per jaar én in maar liefst 5.000 clubs wereldwijd. En dat met maar één lidmaatschap!
Wil je individueel aan jouw sportieve doelen werken? In een geschikte omgeving en met professionele hulpmiddelen voorhanden? Start dan nú met fitnessen bij Anytime Fitness in Voerendaal. Je sport wanneer het jou het beste uitkomt. En er is altijd iemand in de buurt om je te helpen of te motiveren.
Anytime Fitness heeft inmiddels meer dan 100 vestigingen in de Benelux en blijft maar groeien. Dat is natuurlijk niet voor niets het geval…

24/7 geopend
Bij Anytime Fitness kun je sporten waar en wanneer jij wil. 24/7 en 365 dagen per jaar én in maar liefst 5.000 clubs wereldwijd.

Fijne sfeer
Bij Anytime Fitness is sporten gezellig en voor alle leeftijden. Kom je alleen of met een vriend of vriendin? Bij ons sport je in een kleinschalige, niet-intimiderende club die plek biedt voor iedereen.

Persoonlijke begeleiding
De vakbekwame trainers begeleiden en helpen je om je doelen te behalen. Onze handige app en ons uitgebreide en persoonlijke begeleidingsprogramma zorgen ervoor dat je verantwoord sport.

Altijd schoon & hygiënisch
Onze clubs zijn schoon en hygiënisch en allemaal voorzien van privé douches én privé kleedkamers.

Volwassenen 12 maanden
€41,35 Per maand
Wil je jouw sportieve doelen behalen? Wacht dan niet langer en zet nu de eerste stap! Honderden sporters gingen jou al voor en kozen voor Anytime Fitness.
  • Onbeperkt toegang (24/7)
  • Persoonlijk fitnessprogramma
  • Groepslessen
  • Anytime Fitness App
Meer info
Volwassenen 18 maanden
€36,85 Per maand
Wil je jouw sportieve doelen behalen? Wacht dan niet langer en zet nu de eerste stap! Honderden sporters gingen jou al voor en kozen voor Anytime Fitness.
  • Onbeperkt toegang (24/7)
  • Persoonlijk fitnessprogramma
  • Groepslessen
  • Anytime Fitness App
Meer info

Anytime A.F. Voerendaal B.V.

Kerkplein 1-3
6367EN Voerendaal
0452030903
voerendaal@anytimefitness.nl
https://afvoerendaal.nl/
Openingstijden:
maandag 00:00-00:00
dinsdag 00:00-00:00
woensdag 00:00-00:00
donderdag 00:00-00:00
vrijdag 00:00-00:00
zaterdag 00:00-00:00
zondag 00:00-00:00

Aanwezige faciliteiten

Online sportlessen
Cardio training
Fitness faciliteiten, zelfstandig
Krachttraining
Trainingsschema’s
Live Groepslessen
Funxtion
Gratis Wifi
Online life coaching
Online voedingsadvies
Online personal trainer
Fysieke personal trainer
BodyBalance
BODYPUMP™
BodyShape
Bootcamp
Pilates
Spinning
Yoga
Zumba
Fysiotherapie