Vital at
Body in Shape

Het is een sportschool met 7 infrarood cabines met weerstanden, voor figuurcorr.

Wat doet infrarood?
Vooral in deze tijd belangrijk om te weten, check laatste alinea.
Wilt U meer informatie of gratis proefles? Bel voor een afspraak 0631954850.

Wat doet infrarood?
De infraroodlamp bestaat uit elektromagnetische straling die voor het menselijke oog niet zichtbaar is. Het licht is op de huid wel waar te nemen door de warmte die het geeft. De warmte van infrarood heeft een goede invloed op verschillende lichamelijke klachten.

Door dat het infraroodlicht diep in de huid doordringt wordt het lichaam goed en comfortabel opgewarmd. Door de warmte van de lamp stijgt de lichaamstemperatuur, hierdoor stijgen ook de hartslag en de bloedsomloop. Dit stimuleert de stofwisseling en zorgt ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Dit is de basis van de werking van de infrarode cabines. Ook verschillende lichamelijke klachten kunnen en hiermee verlicht of zelfs verholpen worden.

Door de versnelde afvoer van afvalstoffen verdwijnen opgehoopte zuren snel, en wordt spierpijn snel verminderd. Niet alleen worden afvalstoffen sneller afgevoerd ook voedings- en bouwstoffen worden sneller aangevoerd. Hierdoor kan het lichaam ook sneller herstellen van inspanning of een aandoening de versnelde stofwisseling zorgt er tevens voor dat spieren beter doorbloed zijn en dit maakt ze weer langer en soepel.

Spier en gewrichtsaandoeningen zijn veel voorkomende klachten. Er zijn veel verschillende soorten gewrichtsaandoeningen en de pijn heeft verschillende oorzaken. De warmte van de infraroodlamp dringt diep in de huid en stimuleert de bloedsomloop. Doordat de spierspanning afneemt en de ledematen minder stijf zijn neemt ook de gewrichtspijn af. Het wordt veel gebruikt om de pijn te verlichten bij reuma.

De warmte in het lichaam heeft niet alleen een goede werking op de spieren. Giftige stoffen uit de omgeving worden sneller het lichaam uitgewerkt. Deze grondige reiniging heeft een positieve invloed op spieren en gewrichten, maar ook op de huid. Deze zuiverende werking vermindert huidaandoeningen zoals acné en eczeem.

Doordat er veel warmte wordt opgewekt in het lichaam ontstaat er een soort lichte koortsreactie. De afvalstoffen en ziektekiemen worden zo snel mogelijk het lichaam uitgewerkt. De gehele weerstand, de afweer tegen virussen en bacteriën wordt hierdoor versterkt.

Kortom, sporten in infrarood cabines heeft vele voordelen!
Check de site voor de abonnementen
BIS kuur 1x per week
€40,00 Per maand
1x per week oefenprogramma met coach
BIS kuur 2x per week
€80,00 Per maand
2x per week oefenprogramma met coach

Body in Shape

Mons.Vranckenplein 4
6213HL Maastricht
06-31954850
mirputs@hotmail.com
http://bodyinshapemaastricht.nl
Openingstijden:
maandag 09:00-20:00
dinsdag 09:00-20:00-09:12
woensdag 09:00-20:00
donderdag 09:00-20:00-09:12
vrijdag 09:00-12:00
zaterdag 09:00-12:00
zondag

Aanwezige faciliteiten

Cardio training
Fitness faciliteiten, zelfstandig
Trainingsschema’s
Fysieke personal trainer
BodyBalance
Zonnebank