Vital at
CivitaS

CivitaS is de plek voor inspanning en ontspanning.

CivitaS is Latijn voor ‘community’. Wij willen meer zijn dan alleen een sportcentrum. Wij willen een sportcentrum zijn waar je graag komt, mensen ontmoet en met elkaar werkt aan een betere kwaliteit van leven. Waar je kunt genieten van fitness, groepsfitness, personal training, de sauna of een heerlijke kop koffie. Samen met ons team van specialisten kunnen we je helpen om voor jou de beste manier te vinden om te werken aan jouw gezondheid. ‘Wij zijn een sportcentrum waarin persoonlijke aandacht centraal staat en waarbij mensen ondersteund worden. Niet alleen om hun training op te bouwen, maar ook om gemotiveerd te blijven en te doen wat goed is voor lichaam en geest. Dit doen wij met passie en vol overgave. Deze passie voor bewegen willen we graag delen met zoveel mogelijk mensen; jong en oud, met verschillende doelen en achtergronden. CivitaS biedt een vertrouwde omgeving waarin men erkend, herkend en gezien wordt en waar we samen met jou werken aan jouw gezondheid!’
CivitaS is dé plek waar sport en ontspanning samenkomen. Zelfstandig sporten, groepslessen, personal training; bij ons is alles mogelijk. Geniet na het sporten van onze wellness faciliteiten of sluit af in onze gezellige lounge. CivitaS staat voor samen werken aan jouw gezondheid!
Onbeperkt fitness
€40,95 Per maand
Met je onbeperkte abonnement kun je van al onze faciliteiten gebruik maken gedurende 7 dagen per week. Je kunt heerlijk varieren tussen fitness, Groepsfitness, Small group of de sauna.

CivitaS Marknesse

Openingstijden:
maandag 08:30-22:00
dinsdag 08:30-22:00
woensdag 08:30-22:00
donderdag 08:30-22:00
vrijdag 08:30-21:00
zaterdag 10:00-13:00
zondag

Aanwezige faciliteiten

Cardio training
Crossfit
Fitness faciliteiten, zelfstandig
Krachttraining
Trainingsschema’s
RPM
Live Groepslessen
Grit
Funxtion
Body and Mind
Gratis Wifi
Horeca gelegenheid
Voedingssupplementen
Fysieke personal trainer
BodyAttack
BodyBalance
BodyCombat
BODYPUMP™
Buikspieren
BodyStep
Circuittraining
Hardloop training
Pilates
Spinning
Yoga
Massage
Sauna
Fysiotherapie