Vital at
Fitness & Zo

Individueel fitness, groepslessen EGYM, persoonlijke begeleiding.

Fitness & Zo is een sportschool gelegen in Born, met de nadruk op beleving en kwaliteit. Wij zien dat sport en gezelligheid resulteren in betere gezondheid. Wij hanteren de H factor; de efficiëntie van een Hotel en de gezelligheid van een Huiskamer.
Fitness & Zo heeft een ruime fitness ruimte waar gevarieerd aanbod klaar staat om gebruik te worden. Er staat een cardio zone, functionele zone, outdoor zone en kracht zone met krachtapparatuur en free weight materiaal. Waarbij leden zelfstandig en onder begeleiding kunnen sporten.
Ook heeft de Fitness een gevarieerd aanbod van groepslessen. Van de Yoga tot de Bootcamp en de Spinning® tot de body power. Er zijn voldoende lessen om aan mee te doen.
Daarnaast heeft de Fitness een EGYM staan. Een concept waarbij 8 krachtapparaten volledig geautomatiseerd zijn. Hierbij worden de apparaten volledig op jou ingesteld, waardoor je alleen hoeft in te loggen en daarna direct kan beginnen met sporten.
Mocht je nog niet zeker zijn om bij ons te sporten, kun je altijd nog een GRATIS weekpas aanvragen om ons aanbod voor een week uit te proberen.
Onze abonnementen bieden je onbeperkte toegang tot ons individuele sportaanbod, groepslessen en onze faciliteiten. Met ons Premium-abonnement kun je bovendien profiteren van EGYM en ons uitgebreide aanbod
Onbeperkt fit
€45,00 Per maand
Eerste 1 week gratis
Met ons onbeperkte abonnement krijg je toegang tot zowel individuele fitness als groepsfitness. Dit omvat het gebruik van onze faciliteiten, gratis koffie en thee, en persoonlijke begeleiding.
  • -Groot aanbod individuele fitness
  • -Groot aanbod groepslessen
  • -Persoonlijke begeleiding
Meer info
Premium Fit
€55,00 Per maand
Eerste 1 week gratis
Met ons Premium-abonnement krijg je toegang tot EGYM, plus volledige gebruik van ons individuele en groepsfitnessaanbod. Hieronder valt ook het gebruik van onze faciliteiten, genieten van gratis koffie en thee, en persoonlijke begeleiding
  • -EGYM
  • -Groot aanbod individuele fitness
  • -Groot aanbod groepslessen
  • -Persoonlijke begeleiding
Meer info

Fitness & Zo

Florianstraat 8
6121 MA Born
0464859900
admin@fitnessenzo.nl
https://fitnessenzo.nl
Openingstijden:
maandag 08:00-22:00
dinsdag 08:00-22:00
woensdag 08:00-22:00
donderdag 08:00-22:00
vrijdag 08:00-22:00
zaterdag 08:30-14:30
zondag 08:30-14:30

Aanwezige faciliteiten

Cardio training
Fitness faciliteiten, zelfstandig
Krachttraining
Trainingsschema’s
Live Groepslessen
Gratis Wifi
Horeca gelegenheid
Voedingssupplementen
Fysieke personal trainer
Buikspieren
Bootcamp
Circuittraining
Spinning
Yoga
Zumba
Massage
Zonnebank
Fysiotherapie