Vital at
Get Healthy Ermelo

Behaal bij Get Healthy jouw fitdoel met onze 5 stappen naar jouw fitdoel methode

Get Healthy helpt mensen bij het ontwikkelen en met plezier onderhouden van een gezonde leefstijl. Dat doen we met passie en drive.

Waarom?

Sinds 2012 hebben wij al meer dan 1800 mensen mogen helpen met de strijd tegen de kilo's met ons Lifestyle Change afvalmethode.

In 2014 opende Get Healthy haar 1ste club in Ermelo en in 2019 haar 2e Get Healthy club in Harderwijk.

Bij Get Healthy Ermelo en Harderwijk kan je 6 ochtenden en 4 avonden per week rekenen op de betrokken begeleiding van onze fitcoaches en al je voedingsvragen kan je stellen aan een van onze voedingsexperts.

Verder ben je 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar welkom om te komen sporten, kan je deelnemen aan diverse groepslessen en zijn er meerdere extra services om jouw ervaring compleet te maken.

Ons doel is dat je fan wordt van Get Healthy!
Jouw fitjourney start met onze 5 stappen naar jouw fitdoel methode.

Stap 1: We starten met de intake waarin we fittesten en een lichaamsmeting gaan doen om jouw beginsituatie in kaart te brengen.

Stap 2: Vervolgens personaliseren wij een van onze uiterst effectieve en goed onderbouwde trainingsplannen, zodat deze naadloos op jou aansluit.

Stap 3: Tijdens een startafspraak nemen we jouw trainingsplan met je door, zodat we zeker weten dat je alle oefeningen technisch correct kan uitvoeren.

Stap 4: Na 4 weken hebben we een kort coachmoment waarin we je een aantal vragen gaan stellen om te ontdekken of wij je op de een of andere manier nog beter kunnen supporten.

Stap 5: Na 12 weken herhalen we tijdens een evaluatie de fittesten en lichaamsmeting die we ook tijdens de intake hebben gedaan, om vervolgens jouw meetbare voortuitgang aan je te presenteren en samen jouw volgende stap te bepalen.

Services voor maximaal resultaat:

Begeleiding: Van maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 12:00 en van maandag t/m donderdag van 16:00 tot 21:30 zijn onze trainers aanwezig om je te corrigeren waar nodig, complimenteren waar verdiend en al je vragen te beantwoorden.

24/7 welkom: Bij Get Healthy ben je welkom om te sporten wanneer jou dat het beste uitkomt. Dus ook 's ochtends vroeg, 's avonds laat, in het weekend en op iedere feestdag. Je clubpas verschaft je toegang tot al onze clubs.

Voedingsspreekuur: Voor de meeste fitdoelen geldt dat wat en hoe je eet een belangrijke rol speelt. Om de week komt een van onze voedingsexperts live online om al jouw voedingsvragen te beantwoorden.

Get Healthy app: In onze handige app kan je je trainingsplan zien, jezelf aanmelden voor onze groepslessen, een voedingsdagboek bijhouden, je voortgang registreren enzovoorts. Onze trainers geven je graag uitleg over alle tools.

Klantenservice: Urgente vragen beantwoorden onze trainers dagelijks via Whatsapp. Administratieve vragen kan je het beste e-mailen naar administratie@get-healthy.nl, en feedback naar management@get-healthy.nl. Het lukt ons bijna altijd om je binnen een week verder te helpen!
12 maanden onbeperkt Fitness Milon
€61,95 Per maand

Get Healthy Ermelo Get Healthy Harderwijk

Gelreweg 4c
3843 AN Harderwijk
06-19587141
harderwijk@get-healthy.nl
https://www.get-healthy.nl
Openingstijden:
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

Aanwezige faciliteiten

Online sportlessen
Cardio training
Fitness faciliteiten, zelfstandig
Krachttraining
Trainingsschema’s
Live Groepslessen
Gratis Wifi
Online voedingsadvies
Fysieke personal trainer
Boksen
Circuittraining
Pilates
Yoga
Zumba
Fysiotherapie