Vital at
WeFitness

Een moderne sportschool te Groningen.

Wefitness is het moderne Lifestylecentrum van Groningen.
Een prettige locatie om te bewegen, te ontspannen én elkaar te ontmoeten. Wefitness richt zich op indoor -en buitensport activiteiten. Samen zorgen we voor een programma waar jij blij van wordt. Een workout op onze moderne cardioapparatuur. Een groepsles, zoals Spinning, Zumba!, Yoga, WeChallenge, Boxfit, functional fitness, waar je nog meer uit jezelf kunt halen. Of lekker naar buiten en meedoen aan een uitdagende training. Bijvoorbeeld Running of Bootcamp. Maar ook advies over een gezonde leefstijl van onze LEEFLifestyle coaches. Speciale voedingsprogramma’s om af te vallen. En bij blessures kun je terecht bij de fysiopraktijk binnen het centrum. Ook voor werkgevers is wefitness een interessante parter. Voor het maken van gezonde leefstijl programma’s voor uw werknemers. Wefitness heeft een samenwerking met de ARBO dienst nieuwe stijl: richting.nl.
WE Fitness in Groningen biedt een groot aantal abonnementen aan zodat er altijd een abonnement is dat bij u past! Om kennis te maken met WE Fitness kunt u gebruik maken van een gratis weekkaart inclusief een intake om uw wensen te bespreken. Daarna kunt u kiezen uit één van de onderstaande abonnementen waarin u kan variëren in de lengte of de frequentie van uw bezoeken aan ons wilt komen sporten.
Jaarabonnement / onbeperkt sporten
€29,20 Per 4 weken
Onbeperkt gebruik maken van al onze faciliteiten
  • Uniek bij WE Fitness is dat alle diensten die wij bieden binnen de prijs valt m.u.v. de fysiotherapeut. U kunt gratis gebruik maken van onze infrarood sauna, gratis parkeren voor de deur & er staat een kop koffie/thee voor u klaar. Ook de schema’s op maat en groepslessen met instructeur horen bij uw abonnement.
Meer info

WeFitness

Reitdiephaven 159
9746 RC Groningen
0507600387
info@wefitness.nl
http://wefitness.nl
Openingstijden:
maandag 22:00
dinsdag 22:00
woensdag 22:00
donderdag 22:00
vrijdag 21:00
zaterdag 16:00
zondag 16:00

Aanwezige faciliteiten

Cardio training
Crossfit
Fitness faciliteiten, zelfstandig
Krachttraining
Trainingsschema’s
RPM
Live Groepslessen
Grit Strength
Grit Cardio
Grit
Funxtion
Body and Mind
Gratis Wifi
Horeca gelegenheid
Kinderopvang
Voedingssupplementen
Fysieke personal trainer
BodyAttack
BodyBalance
BodyCombat
BODYPUMP™
Buikspieren
BodyShape
BodyStep
Boksen
Bootcamp
Circuittraining
Hardloop training
Pilates
Spinning
Yoga
Zumba
Massage
Sauna
Fysiotherapie