vitaliteit voor medewerkers

Profiteer van een gunstige bedrijfsfitness regeling op je fitness abonnement, personal training, voedingsadvies, life coaching en meer via jouw werkgever.

deel go-vital

vitaliteit met online lessen

Op afstand fit en gezond blijven met de online sportlessen van BedrijfsFitnessOnline | Go-Vital.

go do it

altijd voordeel voor jou en je collega’s

Via Go-Vital krijgen jij en je collega’s de mogelijkheid om voordeliger te sporten als het bedrijf waar jij werkt een contract heeft. Wij geloven in de drie-eenheid van vitaliteit. Een fit lichaam, een heldere geest en gezonde voeding. Een bedrijfsfitnessregeling biedt een groot financieel voordeel op sportschool abonnementen, online personal training, online voedingsadvies maar bijvoorbeeld ook op online life coaching via een video verbinding.

sporten met je collega’s of liever alleen

Omdat we een landelijk dekkend aanbod hebben, maakt het niet uit waar en wanneer je gebruik wilt maken van ons aanbod. Zo kun je alleen sporten of met een personal coach, of samen met je collega’s een groepsles volgen. We bieden een compleet aanbod aan vitaliteit voor jou en je collega’s.

bedrijfsfitness abonnementen

Sportscholen vanuit heel Nederland zijn aangesloten bij Go-Vital. Daarom kun je bijna overal terecht met de voordelige Go-Vital bedrijfsfitness regeling terwijl de administratie door jouw werkgever geregeld wordt. Dat levert je ook nog eens een belastingvoordeel op. Vraag jouw werkgever naar de fiscale mogelijkheden en voordelen die voor jou gelden.

online personal training

Soms biedt personal training een uitkomst. Via Go-Vital kun je online een personal trainer inhuren om alleen of samen met collega’s op afstand via een video verbinding les te krijgen. Dat kan een work-out of fitness training zijn, maar ook een Yoga les of een cardio training. 1 op 1 les op afstand, waar, wanneer en hoe lang jij het wilt. En nog korting ook!

online voedingsadvies en meer

Als je sport is ook je voeding belangrijk. De aangesloten partners bieden online voedingsadvies en nog veel meer via een video verbinding. Je belt ze op afstand via live video en krijgt direct het advies dat jij nodig hebt.

online life coaching

34% van al het langdurige ziekteverzuim ontstaat door mentale overbelasting. Als je dus ziek wordt is de kans 1 op 3 dat dit een psychische oorzaak heeft. Daarom faciliteert Go-Vital toegang tot life coaching op afstand via een video verbinding. Jij kiest welke life coach het beste bij je past en de sessie duurt zo lang als jij het wilt. Voorkom overspannenheid of een burn-out door de meest toegankelijke manier van coaching via Go-Vital.


is er iemand nog niet aangesloten bij go-vital?

Is jouw sportschool, personal trainer, voedingsadviseur of coach nog niet aangesloten? Stuur ons een bericht met de gegevens en wij nemen contact op om te vragen of ze aangesloten willen worden op ons platform. Je kunt ze ook zelf een bericht sturen. Ze kunnen zich dan zelf aanmelden op onze partner pagina.