vitaliteit voor sportlocaties

samen gaan we voor een vitaal en gezond nederland

De mogelijkheden op de zakelijke markt zijn enorm groot voor jou als sportlocatie. Je kan je gratis aansluiten op het Go-Vital platform en je bereik uitbreiden met een hele nieuwe doelgroep. Zo draag jij je steentje bij aan de vitaliteit voor werkend Nederland. Ontdek wat de voordelen voor jou als sportlocatie zijn.

vital for partners

meer leden, leidt tot extra inkomen

Wist je dat een medewerker gemiddeld profiteert van 50% korting op een sportabonnement? Dit maakt het natuurlijk wel heel aantrekkelijk om te gaan sporten, waardoor de kans op een toestroom van nieuwe leden behoorlijk wordt vergroot. Ook bestaande leden kunnen profiteren van deze korting. Voordeel voor jou? Deze leden gaan een nieuw jaar contract aan.

groter bereik

Als partner vergroot je het bereik. In een klap bereik je meer dan 1500 bedrijven die gevestigd zijn in heel Nederland. Jouw aanbod wordt nu aangeboden bij de aangesloten bedrijven.

no cure, no pay

Een samenwerking met Go-Vital is gratis zonder extra kosten. Wanneer wij geen leden bij je zullen aanbrengen betaal je hier uiteraard ook niet voor. Het wordt pas interessant als beide partijen er wat aan hebben. Wij zullen daarom extra ons best doen om nieuwe leden aan te dragen bij jouw sportlocatie.

gratis marketing

Wij promoten jouw sportlocatie via onze marketing kanalen, daarnaast leveren wij jou gratis digitale promotiemiddelen aan om de samenwerking met Go-Vital te kunnen promoten.

centrale administratieve afhandeling

Je krijgt als sportlocatie na het aanmelden inloggegevens. Hierbij krijg je toegang tot ons platform en kan je alle informatie beheren. In dit platform kan je zien wie je leden zijn, welk abonnement deze personen hebben en op welke manier jij het geld ontvangt. Daarnaast kan je alle abonnementen en locatiegegevens beheren in dit dashboard en ten slotte vind je hier alle facturen terug. Je kunt te allen tijde de status van deze facturen inzien.

893+
sportlocaties

Vele sportlocaties gingen je al voor door de samenwerking met Go-Vital.

toegankelijke samenwerkingspartner

Go-Vital is een platform voor alle aanbieders op het gebied van sport die met een abonnementsstructuur werken. Sportscholen, yogastudio’s, personal trainers, zwembaden, boksscholen en nog veel meer. Het is voor iedere sportlocatie mogelijk zich eenvoudig en gratis aan te sluiten bij het Go-Vital Platform. Het kost jou niets om je aan te sluiten. Pas wanneer wij een nieuw lid bij je aanmelden, betaal je een kleine provisie.

aanbod go-vital

Go-Vital werkt met het zogeheten Go-Complete model, waarbij wij samen werken met bedrijven die mensen in loondienst hebben maar wij werken ook samen met grote ledenorganisaties. Voor bedrijven met werknemers in loondienst die het mogelijk maken om het abonnementsgeld (gedeeltelijk) te verrekenen met het Bruto-loon bieden wij het Go-Vital Go-Complete aan. Hier onder het model uitgelegd. Voor jou als sportlocatie is het belangrijk om te weten hoe jij je geld ontvangt.

go-vital discount

Per 1 januari 2022 wordt de regeling go-vital Discount niet meer aangeboden via Go-Vital.

go-vital complete

In dit geval ontvangen wij het abonnementsgeld van de deelnemer van zijn of haar werkgever. Wij zullen de verdere administratieve handelingen regelen en zorgen dat jij het geld op jouw rekening krijgt. Wij zullen de provisie verrekenen in de uitbetaling.

wij geloven in een vitaal nederland

Medewerkers zijn je belangrijkste kapitaal en daar wil je goed voor zorgen. Daarom stimuleren wij gezondheid en vitaliteit bij werkend Nederland. Go-Vital is de schakel tussen Werkend Nederland en de professionals in de wereld van gezondheid.


aanmeldprocedure

Aanmelden als partner van Go-Vital is eenvoudig en digitaal te regelen. Het is voor jou mogelijk om jezelf aan te melden als hoofdkantoor, franchisenemer of filiaalhouder. Vervolgens nadat je een keuze hebt gemaakt doorloop je het aanmeldproces en vul je de volgende gegevens in; BEDRIJFSGEGEVENS; PROFIEL; ABONNEMENTEN; FILIALEN.
En ten slotte teken je het CONTRACT digitaal. Binnen 24 uur zal Go-Vital je aanvraag goedkeuren en vanaf dat moment kunnen de gebruikers van het Go-Vital platform een abonnement bij jou afsluiten.

leden

Wanneer een deelnemer zich aanmeldt via Go-Vital dan ontvangt de deelnemer, de werkgever en jij als sportlocatie een bevestiging. In deze bevestiging worden alle gegevens gedeeld die voor jou van belang zijn en je kan de inschrijving direct terugvinden in het platform. Belangrijk om te weten is dat de deelnemer binnen na 48 uur contact met je op zal nemen om het abonnement te activeren.